23948sdkhjf

Direktørskifte i Elindco

To års arbejde med at sikre rammerne for den videre udvikling af Elindco i tråd med 2025-strategien baner nu vejen for et direktørskifte i det sjællandske entreprenørfirma.

Den 1. januar 2023 tiltræder Jens Bjarne Hansen som ny produktionsdirektør og indtræder i direktionen med ansvar for den udførende del af virksomheden, oplyser den Jyllinge-baserede entreprenør i en pressemeddelelse.

Jens Bjarne afløser Per Bager som efter eget ønske og knap 28 års ansættelse, heraf de seneste 10 år som entreprisedirektør, fratræder sin stilling for at udforske andre ting i livet. Per Bager fortsætter efter sin fratrædelse som medlem af Elindcos bestyrelse.

Direktørudskiftningen er i tråd med selskabets langsigtede generationsskifteplan fra 2017.

– Når valget er faldet på Jens Bjarne Hansen, er det fordi vi i ejerkredsen mener, at han er den helt rigtige til at lede og videreudvikle produktionen i vores virksomhed. Jens Bjarne tilfører os den yderligere ballast og de kompetencer som er nødvendige for at vi kan realisere vores strategiske vision, fortæller adm. direktør Jørgen Thomsen i pressemeddelelsen.

Jens Bjarne Hansen kommer til Elindco med en baggrund fra blandt andet E. Pihl & Søn, Sweco og senest Jeudan, hvor han de sidste otte år har været direktør for byggeri.

Implementering af 2025-strategi

I sin stilling skal den nye produktionsdirektør blandt andet videreføre arbejdet med implementeringen af virksomhedens 2025-strategi i produktionen, herunder særligt professionaliseringen af arbejdet med totalentrepriser, samt bidrage til positioneringen af Elindco, som den foretrukne samarbejdspartner for kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Jens Bjarne Hansen fremhæver i meddelelsen Elindcos strategi, kundefokus og decentrale ledelsesform som værende afgørende for det udviklingspotentiale, han ser frem til at udfolde yderligere sammen med medarbejderne i de kommende år.

– Ud fra mit nuværende kendskab til virksomheden fornemmer jeg helt klart en medarbejderstab, der med stor faglighed og handling søger indflydelse og bidrager til løbende forbedringer i styringen af projekterne, siger den kommende direktør og fortæstter:

– Det er helt i tråd med mine tanker om ledelse, hvor også åbenhed, engagement og ordentlighed på alle niveauer, skaber værdi for kunderne og resultater for virksomheden.

ELINDCO A/S
Regnskabsår 2021 2020 2019
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 721,8 562,5 546,4
Resultat af primær drift 15,8 23,0 26,6
Resultat før skat 17,1 24,1 27,4
Årets resultat 13,4 18,7 21,3
Balancestatus 209,8 228,8 187,7
Egenkapital 63,4 68,7 71,8
Antal ansatte 169 141 137
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nedriver med klar udmelding: - Vi skal være kedelige
Aalborg Kommune ransaget af politiet
Voldgift og dødsfald: Overskud halveres hos familieejet nedriver
Fugtplaget børsbygning i København renoveres for millioner
Midtvejs: God kemi og færre siloer på Bispebjerg Hospital
Lancerer metode: Sådan minimerer man vente- og spildtid på byggepladsen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.141