23948sdkhjf

Lafuco i fremgang trods tilbagegang i branchen

I en branche ramt af tilbagegang og usikkerhed om fremtiden oplever glasvægsentreprenøren Lafuco fremgang. Virksomheden styrker nu sin position vest for Storebælt igennem etablering af et nyt salgskontor.

Buede glasvægge på fremtog i Jylland
Lafuco har igennem de sidste 25 år været samarbejdspartner for bygherrer, arkitekter og entreprenører på nogle af landets største og mest udfordrende projekter som fx Panda-buret i Kbh. Zoo, Egmont og Københavns Lufthavn.
Selvom der på den brede kam opleves nedgang indenfor branchen, er den sjællandske producent af ind vendige glasvægge fl yvende, og derfor styrker de nu deres forretning med etablering af et salgskontor i Jylland. I den forbindelse byder de velkommen til den nyansatte Projektleder, Kurt Enevoldsen, som tidligere har samarbejdet med Lafuco ved projekter i bl.a. Århus. ”Allerførst synes jeg, at Lafuco leverer nogle gennemarbejdede løsninger, og så kan jeg godt lide at arbejde med produktet. Derudover har der altid været en positiv og konstruktiv dialog i vores samarbejde, og sidst men ikke mindst synes jeg, det er spændende at være med til at udbrede Lafuco i Vestdanmark”, fortæller Kurt om baggrund en for at indtræde i sin nye stilling.

Et helt særligt produkt
Gennem flere projekter har Kurt stiftet bekendtskab med Lafuco og de produkter, som den nye projektleder mener, er noget helt særligt. ”Det er et super produkt. Nemt at montere og lige til at gå til. Lafuco er en af de få, der leverer buede glasvægge, og i min optik betyder det ’at ingen opgave er for stor eller umulig’. Der bliver leveret til tiden og det har stor værdi, når man gerne vil yde en god service overfor kunden”, afslutter Kurt Enevoldsen.

BLÅ BOG
Kurt Enevoldsen er 55 år og bosiddende i Bjerringbro
med sin kæreste Charlotte og deres tre børn.
Han har erfaring som tømrer igennem de seneste
30 år og har siden 2016 arbejdet som projektleder
på diverse projekter hos ISS Facility Services. Han
er nu blevet ansat som Projektleder hos Lafuco
med fokus på udbredelsen af Lafucos services til
nye egne af Danmark.

Nysgerrig efter mere?
Ønsker du at vide mere om Lafuco, kan du besøge deres hjemmeside på www.lafuco.dk
Her kan du sende en forespørgsel, fi nde kontaktinformationer og se referencer og billeder
fra deres spændende projekter igennem de sidste 25 år.
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14