23948sdkhjf

Sanistål kroner god periode med lille opjustering

Saniståls omsætning steg i årets første tre kvartaler med 9,4 pct. sammenlignet med samme periode sidste år, og endte dermed på 2,736 mia. kr. I tredje kvartal isoleret set steg omsætningen med 5,2 pct. til 859,8 mio. kr.

Væksten er drevet af højere aktivitet og prisstigninger i hele koncernen, skriver Sanistål i sit kvartalsregnskab, der blev offentliggjort torsdag.

Driftsindtjeningen før engangseffekter (ebitda) steg med hele 45 pct. til 197,2 mio. kr. I tredje kvartal var stigningen 17 pct. til 61,8 mio. kr. Ebitda-marginen for årets første tre kvartaler steg med 1,8 pct.-point til 7,2 pct.

- Årets første tre kvartaler har været en god periode for Sanistål, og vi har trods svære markedsvilkår skabt solide resultater i koncernen. Der hersker fortsat usikkerhed om markedsvilkårene fremover, som følge af udviklingen i samfundsøkonomien med stigende inflation, energikrise og afmatning i byggeriet. Sanistål står dog et godt sted og er rustet til morgendagens konkurrence med den nye forretningsstrategi, ”Accelerate”, siger administrerende direktør Claudio K. Christensen.

På den baggrund præciserer Sanistål nu forventningerne til 2022 som helhed. Ebitda ventes nu at blive 240-255 mio. kr. mod tidligere 225-255 mio. kr., mens forventningerne til omsætningen fastholdes på 3,6 mia. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Aldrig har det været så svært at lægge budget
Byggevirksomhed konkurs – 100 ansatte sendt hjem
Regnskab: Stigende omkostninger påvirker anlægsgartner
Tocifret millionbevilling sikrer restaurering af tidligere domkirke
Første brodrager bliver i dag sejlet ud på Storstrømmen
De holder kun ét år: Storstrømsbroen får ny projektdirektør - igen, igen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.141