23948sdkhjf

Stor boligforening smider mangeårig topchef på porten

Landets største almene boligforening har opsagt deres direktør gennem 15 år af uvisse årsager

- Det er selvfølgelig en mavepuster.

Sådan skriver Christian Høgsbro på det sociale medie LinkedIn på baggrund af, at hans arbejdsgiver gennem 15 år, Arbejdernes Andels Boligforening, AAB, har valgt at opsige samarbejdet.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter formand for organisationsbestyrelsen i boligforeningen, Charles Thomassen, at man har fyret Christian Høgsbro, der siden 2007 har været adm. direktør i foreningen.

- Det er korrekt, at vi har opsagt Christian Høgsbro og i stedet konstitueret den tidligere viceadministrerende direktør, Pia Skov, som direktør, siger formanden til mediet.

Christian Høgsbro skriver selv på LinkedIn, at baggrunden for fyringen er, "at bestyrelsen ønsker at få nye kræfter til". 

Fortsætter i Landsbyggefonden

Christian Høgsbro har desuden i flere år været formand for Landsbyggefonden - en selvejende institution, der er stiftet af almene boligorganisationer, og har til formålet at fremme det almene byggeris selvfinansiering.

I opslaget på LinkedIn oplyser Christian Høgsbro, at "han fortsætter som formand for Landsbyggefonden, indtil BL's bestyrelse måtte beslutte andet".

Charles Thomassen vil overfor Ekstra Bladet ikke uddybe, hvad årsagen til fyringen er. Han forklarer dog, at det skete i tirsdags, og "at det ikke var pludseligt".

- Hvad fremtiden bringer rent arbejdsmæssigt, ved jeg ikke endnu. Jeg vil nu benytte lejligheden til at reflektere og få en tiltrængt tænkepause, inden jeg begiver mig ud i mit videre arbejdsliv, skriver Christian Høgsbro på LinkedIn, hvor han fortsætter:

- Jeg ser tilbage på 15 gode år som direktør i AAB, og jeg er pavestolt af de mange flotte resultater, jeg har opnået. 

Licitationen - Byggeriets Dagblad arbejder på at få yderligere kommentarer fra Charles Thomassen og Christian Høgsbro.

Kort om boligforeningen

Arbejdernes Andels Boligforening, AAB, blev stiftet i 1912 og er i dag landets største almene boligforening.

Foreningen udlejer cirka 19.000 boliger fordelt på 107 afdelinger i København og omegn.

Organisationen har 110 administrative medarbejdere og 300 servicemedarbejdere. 

AAB har en månedlig omsætning på 120 mio. kr., en aktiv formuepleje på 1.800 mio. kr. samt en byggeportefølje på godt 1 mia. kr. årligt.

Kilde: AAB's hjemmeside

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125