23948sdkhjf

Elementfirma køber op i byggebranchen

De to ejere af NIC Denmark, Helle Frostholm Skærbech og Arne Spicer Lindgren har udvidet aktiviteterne indenfor byggebranchen ved at købe 70 pct. af Soundbest A/S i midtjyske Bording. Firmaet, der som navnet antyder leverer akustikprodukter, bliver nu et datterselskab til NIC Denmark.

Det skriver Glyngøre-virksomheder, der er kendt for inddækningsløsninger, bundstykker og lignende, i en pressemeddelelse.

Med i købet følger stifter Jesper Krogh, der forbliver en væsentlig faktor i samspillet. Han har blandt andet arbejdet med produktudvikling, produktion og salg af firmaet akustikløsninger og ad den vej været med til at præge en række erhvervs-, hospitals- og domicil byggerier.

Soundbest er leverandør og producent af akustiske produkter til loft og væg, fortrinsvis til det professionelle projektmarked. Firmaet leverer trælameller i krydsfiner og massivtræ samt MDF med fineret overflade. Desuden er selskabet agent for en række udenlandske producenter indenfor mineraluldsbaserede produkter

– Vi er specialister i nedhængte lofter samt vægge til erhverv, skoler og domicilbyggerier. Derudover fungerer vi som supervisor og rådgivere til B2B markedet, og har blandt andet deltaget i flere udenlandske montageprojekter, primært indenfor klimalofter, udtaler Jesper Krogh i pressemeddelelsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11