23948sdkhjf

Aarsleff-selskab køber ekspert i bygningsautomatik med 66 ansatte

Teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjerg køber Jysk CTS leverer, som arbejder med intelligent bygningsautomatik. Det oplyser den Per Aarsleff-ejede teknikentreprenør i en pressemeddelelse.

Jysk CTS har 66 medarbejdere fordelt på lokationer i henholdsvis Kolding, Esbjerg, Aarhus og Karlslunde.

På linje med Wicotec Kirkebjergs strategi giver købet selskabet en stærkere positionering på markedet for grøn omstilling og energioptimering.

– Bygninger og industrianlæg bliver stadigt mere installationstunge, og i takt hermed vokser behovet for at styre og regulere den energi, komfort og sikkerhed, der er i bygningerne og i industrien. Med købet bliver bygningsautomatik en integreret del af vores kerneforretning og tilbud til markedet., siger adm. direktør i Wicotec Kirkebjerg Brian Ludvigsen, i pressemeddelelsen.

Han peger på, at teknikentreprenøren nu i større omfang kan rådgive om grøn omstilling, IoT-integration, behovsanalyser, taksonomi og energioptimering på et databaseret grundlag.

Jysk CTS er således specialister inden for projektering, programmering, installation og servicering af intelligent bygningsautomatik til styring af energi, varme, ventilation, lys, alarmer, CO2-niveauer, luftfugtighed og meget mere.

Ejerne forstætter i firmaet

Efter opkøbet fortsætter Jysk CTS uændret under samme navn og CVR-nummer som et selvstændigt datterselskab i Wicotec Kirkebjerg-koncernen fra samme lokationer som hidtil, og den nuværende ejerkreds - Ken Hansen, Erling Hansen ogh Jesper Klausen - fortsætter i uændrede roller.

– Vi har bragt Jysk CTS i en position, vi er meget stolte af, og vi er nu der, hvor vi ønsker at gå skridtet videre, siger adm. direktør i Jysk CTS Ken Hansen i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Ved at blive en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen, skaber vi et solidt fundament for at udvikle og vækste forretningen fremadrettet og dermed blive en endnu stærkere spiller på CTS-markedet.

Jysk CTS A/S
Regnskabsår 2021 2020 2019
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 37,7 34,1 30,5
Resultat af primært drift 9,8 8,5 7,4
Resultat før skat 9,7 8,5 7,3
Årets resultat 7,6 6,5 5,7
Balancestatus 22,9 22,5 19,0
Egenkapital 11,5 10,4 9,5
Antal ansatte 53 53 48
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125