23948sdkhjf

Sydjysk projektudvikler og entreprenør sælger igen til hollændere

Jensen & Nielsen Gruppen i Kolding sælger 25.000 kvm bolig- og erhvervsejendomme i Skovlunde. Køberen er det hollandske investeringsselskab Orange Capital Partners (OCP), skriver Colliers, som sælgerrådgiver for Jensen & Nielsen Gruppen, i en pressemeddelelse

Jensen & Nielsen har både en projekt- og en byggerigren, og sidstnævnte har for nyligt fejret rejsegilde på projektet i Skovlunde.

Handlen tæller to porteføljer, der går under navnet Trinity I og Trinity II og omfatter knap 300 boliger i forskellige størrelser samt 15 erhvervslejemål. Trinity II skal efter planen være færdigbygget og overdraget i begyndelsen af 2025.

– I januar 2022 indgik Jensen & Nielsen Gruppen den første handel med det hollandske investeringsselskab Orange Capital Partners under projektnavnet Trinity I. Det gode samarbejde banede vejen for endnu en handel i juli – Trinity II - som vi hos Colliers er glade for og stolte over, at Jensen & Nielsen Gruppen betroede os med, fortæller Kristian Axel Nielsen, Director for Capital Markets hos Colliers, i pressemeddelelsen.

Jensen & Nielsen Gruppen har hovedsæde i Kolding og afdelingskontor i Herlev. I Skovlunde har firmaet tidligere været bygherre på et boligkarré- og butiksbyggeri på 3.400 kvm opført i 2018-2020.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nedriver med klar udmelding: - Vi skal være kedelige
Konkurrence om byudvikling ved hovedstadens nye trafikknudepunkt er nu i udbud
Aalborg Kommune ransaget af politiet
Voldgift og dødsfald: Overskud halveres hos familieejet nedriver
Fugtplaget børsbygning i København renoveres for millioner
Midtvejs: God kemi og færre siloer på Bispebjerg Hospital
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.125