23948sdkhjf

Ny strategi giver pote for vækstfirma: ”I denne branche bliver det ikke større”

Firmaet Nanostone har landet en omfattende serviceaftale med Københavns Kommune – firmaets hidtil største servicekontrakt.

Med aftalen, der løber over fire år, skal virksomheden der er specialiseret i rensning og overfladebehandling rense næsten 100 km tagrender om året på hundredvis af kommunale bygninger.

– I denne branche bliver det ikke større, så vi er naturligvis ekstremt stolte over, at vi har vundet udbuddet, og vores team ser frem til at servicere Københavns Kommune over de næste fire år, siger Jeanette Jensen, der er salgsansvarlig for tagrender i Nanostone, i pressemeddelelsen.

Nanostone beskæftiger cirka 100 medarbejdere og servicerer næsten 10.000 ejendomme hvert år.

Ny og ny strategi

Nanostones oprindelige kerneforretning var rens af fliser og begyndte som et fritidsjob for de to stiftere, Claus Møller og Nicklas Christensen, tilbage i 2008. Efter 12 års arbejde købte den danske ejendomsinvestor og formueforvalter Maigaard & Molbech i foråret 2021 aktiemajoriteten i virksomheden af de to stiftere.

Målet er, gennem et aktivt ejerskab, at støtte Nanostone i et nyt strategisk fokus på blandt andet B2B- og B2G-segmentet samt i en udvidelse af servicepaletten.

– Vi har de seneste år udbygget med flere services – blandt andet rens af facader, tage og tagrender. Aftalen med Københavns Kommune kommer i kølvandet på en række andre store opgaver, vi har vundet hos både private virksomheder og offentlige organisationer, og det er en stærk indikation på, at vores nye strategi med endnu større fokus på B2B- og B2G-markedet begynder at virke, siger Claus Møller, der er adm. direktør og medstifter i Nanostone.

I 2022 har Nanostone udvidet deres services med blandt andet selskabet Easy Green, der tilbyder green keeper-services samt etableret forretning i Sverige.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nedrivningstruet Mærsk-hus byder på "høj arkitektonisk kvalitet"
Familieejet betonvirksomhed lander bedste resultat i tre år
Direktør for stort byggefirma: Vi blev nødt til at afskedige medarbejdere
Skal modtage 32.000 ton affald – Gladsaxe vælger rådgiver på ny genbrugsstation
Stor rammeaftale sikrer arkitektfirma fjerde skoleprojekt i Odense
Fra rødt til sort: Ny strategi skal trække teknikentreprenør i plus
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.142