23948sdkhjf

Limtræsbrødre takker af med millionbonus til de ansatte

Brødrene Annebergs sidste år som indehavere af Annebergs Limtræ bød på markant fremgang, og det kommer nu medarbejderne til gode.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Onsdag blev det offentliggjort, at Frits og Christian Anneberg efter 26 års ejerskab har solgt den fabrik, deres far grundlagde i 1964, til Taasinge Elementer. Men før de to takkede af som indehavere, har de valgt at dele ud af årets rekordstore overskud på 13,1 mio. kr.

Alt i alt er der delt 1,25 mio. kr. ud til de 14 medarbejdere, der hver er blevet belønnet med 10.000 kr. for hvert år, man har været ansat.

– Det er en tak for tro tjeneste og for at møde ind hver dag. Vi har brugt et par millioner de seneste år på medarbejderne. Vi har været så heldige at være i en branche, hvor vi tjener penge, siger Frits Anneberg til mediet.

Blandt de ansatte på limtræsfabrikken har flere mange års tro tjeneste bag sig, og en enkelt kan efter 21 år hos Anneberg Limtræ altså glæde sig over en bonus på hele 210.000 kr.

Det er desuden ikke første gang, de to limtræsbrødre bruger store beløb på at glæde de ansatte. I fjor spenderede brødreparret 400.000 kr. på et 25-års jubilæum, der udover en bonus til medarbejderne blev fejret med et brag af en fest, hvor sangerinden Lis Sørensen spillede op.

Frits og Christian Anneberg fortsætter ifølge aftalen med den nye ejer, Taasinge Elementer, som minimum tre år hos Annebergs Limtræ, hvor Christian Anneberg også fortsat vil bestride direktørposten.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Annebergs Limtræ
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125