23948sdkhjf

30-årig fængslet efter økseslagsmål på Casa-byggeplads

Han er sigtet for grov vold ved at have brugt en økse mod en 49-årig og for at have slået to andre med knytnæve

Det er blevet til varetægtsfængsling i foreløbigt fire uger for en 30-årig mand efter det voldsomme slagsmål for tre uger siden på Casas byggeplads Henriksgården i Københavnerbydelen Valby.

Det står klart efter et grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg onsdag. 

Den 30-årige er sigtet for grov vold ved at have hugget en 49-årig mand i ryggen med en økse og for at have slået to andre med knytnæve, skriver Ritzau.

Den voldsomme uenighed fandt sted om morgenen 23. august, hvor seks håndværkere kom op at slås og to måtte forbi skadestuen

Dagen efter  ville en anklager have to mænd på 31 år varetægtsfængslet i et grundlovsforhør, men de blev begge løsladt af dommeren.

Den 30-årige, der blev varetægtsfængslet onsdag, nægter sig ifølge Ritzau skyldig i sigtelsen.

Ditte Hejberg Sorknæs, der er marketing- og kommunikationschef hos Casa, har over for Licitationen - Byggeriets Dagblad oplyst, at der ikke var Casa-medarbejdere impliceret i slagsmålet, men at det foregik mellem underentreprenører.

Ifølge en murersvend, der overværede slagsmålet, og som Fagbladet 3F har talt med, var det en strid om, hvem der skal udføre murerarbejdet på det store renoveringsprojekt, som startede det.

Casa har som følge af episoden bortvist tre firmaer fra pladsen, som hver havde ansatte, der deltog i slagsmålet. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14