23948sdkhjf

Dansk trælastkæde udvider i Norge

Starks datterselskab, Neumann Bygg, åbner en ny forretning i Frekhaug, men det er blot en del af en større plan for den vestlige region.

Neumann Bygg, der er et datterselskab til Stark Group, åbner en ny forretning i Frekhaug i den vestlige del af Norge. Den nye forretning er et led i en større plan for den vestlige region, hvor endnu en forretning åbner i foråret 2023.

Den nye forretning cementerer Neumann Byggs position i og omkring Bergen, hvor de næste forår føjer en forretning til i Drotningsvik.

- Det er stort for os at åbne forretning nummer tre her i Bergen, og snart bliver det antal til fire. Vi har mange spændende projekter i pipeline her i Bergen. Vi er stolte, ordentlige og passionerede, og vi ved, at dette hold her i Bergen vil lykkes, sagde Kjell Paulsrud, adm. direktør i Neumann Bygg, i sin åbningstale.

Med åbningen fortsætter Neumann sin vækststrategi. Virksomheden udvidede tidligere på året sin portefølje af forretninger med opkøbet af en anden aktør inden for salg og distribution af profiler og lister: Treprodukter Øst AS, samt en udvidelse og relokation af en forretning fra Kaupanger til Sogndal i den vestlige region.

Forretningen åbnede 15. august 2022. Forretningen omfatter en butik på 600 kvm og et lager på 2.000 kvm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.378