23948sdkhjf

Københavnsk tegnestue deler ledelsen

Trine Trydeman og Jacob Kamp har tegnet 1:1 Landskab i fællesskab, siden tegnestuen blev etableret for 15 år siden. Nu splitter de rollerne op, så Trine Trydeman bliver adm. direktør og Jacob Kamp designansvarlig.

Det sker som led i en vækststrategi, hvor tegnestuen satser på at udvide sin portefølje med endnu flere store projekter i Danmark og i udlandet, skriver arkitektfirmaet med kontor i København i en pressemeddelelse.

– Vi har nået en størrelse, hvor vi sidder med flere store projekter i Danmark, Norge og Letland. Samtidig er vi vokset betydeligt på medarbejdersiden. Det skaber et behov for en mere klar rollefordeling, så det er tydeligt for kunderne og vores medarbejdere, hvem de skal gå til hvornår, siger Trine Trydeman i meddelelsen.

Stadig direkte involveret

Selvom Trine Trydeman får titlen som adm. direktør, slipper hun ikke tøjlerne på projekterne. Hun vil stadig være direkte involveret i de store projekter og fungere som sparringspartner på mindre projekter.

For Jacob Kamp er der ingen tvivl om, at tegnestuen vinder ved den nye rollefordeling.

– Jeg er rigtig glad for, at Trine har valgt at påtage sig rollen som adm. direktør. Hun har styr på alle detaljerne og er vant til at have mange bolde i luften på både små og helt store projekter. Det giver tryghed og ro for medarbejderne og styrker vores vækstambitioner. Jeg glæder mig til de næste 15 år, siger han.

Rykker frem i bussen

Som ledelsen i 1:1 Landskab ser det, er der sket meget med landskabsarkitekturen, siden tegnestuen blev dannet i 2007. Byrum og byliv er rykket op på agendaen, mens landskabsarkitekturen rummer nøglen til at løse en række af de problemer, vi står overfor med biodiversitetskrise, temperaturstigninger og regnvandshåndtering.

– Det er en spændende tid at være landskabsarkitekt i. Vores fag er blevet mere komplekst, men også helt centralt i bestræbelserne på at imødegå problemerne med klimaforandringer. Vi kan se, at bygherrerne har meget mere fokus på landskabsarkitekturen end tidligere. De kan se, at det bringer værdi til deres projekter, siger Trine Trydeman. lda

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125