23948sdkhjf

Plads til nørderi ned i detaljen

Hos Helms TMT-Centret vil der på Maskiner Under Broen være sat plads af til fordybelse og fagspecialister vil være til stede

Ingen spørgsmål skal være ubesvarede, når du forlader standen hos Helms TMT-Centret på Maskiner Under Broen. Firmaet har nemlig sat plads af, så man kan sidde ned med fageksperter og gennemgå detaljerne på de enkelte maskiner. 

- Vi føler at der er brug for, at man lige kan sætte sig og gennemgå de forskellige løsninger. Det er ikke bare den hurtige salgssnak, men en mulighed for at få at vide, præcis hvordan tingen er skruet sammen og hvordan det virker, og hvad det har af konsekvenser, siger Jakob Helms til Licitationen Byggeriets Dagblad. 

Bredt program

Firmaet har et bredt program af maskiner med med på udstillingen, men som han siger:

- Vi lader de sidste par maskiner bliver hjemme i stedet for at proppe hele standen op med maskiner. Det giver plads til, at vi kan komme rundt om detaljerne og få den gode snak. Kunderne skal helst være klogere, når de forlader standen, og de skal have et beslutningsgrundlag for et eventuelt køb, siger Jakob Helms.

Alle mand er kaldt på dæk for at betjene kunderne. Firmaets fagspecialister vil således være at finde på standen, så hver en sten kan vendes. Det gælder også reservedele og eftermarked, for her kan ifølge Jakob Helms også være spørgsmål.

Også gule maskiner

For entreprenørers vedkommende er der også noget at se på, for firmaet kommer med opdaterede modeller fra Schäffer. Her gælder det læsser-modellerne med lavt tårn og stor løftekapacitet samt det som Jakob Helms kalder for HTF, High Traction Force, som giver mindre varmeudvikling, og større effektivitet. En maskiner på 2.500 kg, som klarer de fleste opgaver.

- Vi har kroghejsevogne fra Bigab og McCormick's traktorprogram med, samt eldrevne køretøjer til transport, som er blevet til en stor sektor i dag, siger han. Dertil kommer maskiner til græspleje. 

Vi ser ikke som sådan tegn på, at det går den anden vej. Der er stadig travlt, og der er stadig meget uforløst potentiale i markedet Jakob Helms, medejer Helms TMT.

Han lægger ikke skjul på, at Maskiner Under Broen er en vigtig udstilling for firmaet:

- Messen rammer jo lige ind i vores målgrupper, den grønne sektor og lidt over mod landbruget og entreprenørdelen, så vi har bevidst valgt et bredt program til udstillingen, siger han.

Fornuftige tider

Det er gået stærkt for firmaet i de seneste år, qua de gode tider i byggeriet, som er smittet af over i den grønne sektor og anlægsdelen. 

- Vi ser ikke som sådan tegn på, at det går den anden vej. Der er stadig travlt, og der er stadig meget uforløst potentiale i markedet. Der er selvfølgelig ting, der kan være svære at skaffe, men omvendt er der også rigtigt meget, vi godt kan få fat i, så alt i alt ser det ganske fornuftigt ud. Vi har ikke nået et mætningspunkt endnu, og jeg tror faktisk, at det forskubbes hele tiden, siger han til Licitationen Byggeriets Dagblad. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187