23948sdkhjf

Arkitekt-femkløver får rammeaftale med Domea

Domea, der er en af landets største bygge- og boligadministrationer, har indgået et tre-årig rammeaftale om totalrådgivningsydelser.

Rubow arkitekter og Norconsult har i samarbejde med tegnestuerne Ekolab, arki_lab og ReVærk indgået en treårig rammeaftale om totalrådgivningsydelser ved Domeas renoverings- og nybyggeriopgaver i Østdanmark.

Hos Rubow arkitekter, der er en del af Norconsult-koncernen, er man begejstret for at være blandt vinderne og ser frem til at bistå en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer med deres kommende byggeprojekter samt et spændende samarbejde med de øvrige rådgivere.

- Aftalen giver os mulighed for at anvende og videreudvikle vores årelange erfaring inden for byggeri i den almene sektor. Vi cementerer vores position på markedet, og vi får nu en chancen for at indgå i et spændende samarbejde med nogle dygtige partnere og en stor og ambitiøs boligorganisation – til gavn for både kvalitet, miljø, pengepung og den enkelte beboer, siger Britt Nemmøe, partner og almensektorchef hos Rubow arkitekter.

Rammeaftalen er gældende i tre år med en option for en et-årig forlængelse.

Aftale til millioner

Ifølge Britt Nemmøe udgør den samlede anslående, maksimale værdi af de ydelser, der skal leveres i henhold til aftalen 75 mio. kr. i honorar. Hvordan ydelserne bliver fordelt mellem de fem aftalepartnere, er ikke givet på forhånd.

- De fem parallelle rammeaftaler er ikke eksklusive, og ordregiver har derfor mulighed for uden anvendelse af rammeaftalerne at indgå aftaler om totalrådgivningsydelser ved renoverings- og nybyggeriopgaver, siger almensektorchefen og fortsætter:

- Såfremt rammeaftalen bringes i anvendelse, tildeles de konkrete opgaver enten ved direkte tildeling efter kaskademodellen eller efter gennemførelse af miniudbud. Sidstnævnte anvendes i forbindelse med opgaver vedrørende nybyggeri og/eller renovering, hvor realisering af projektet er betinget af, at totalrådgiverne byder ind med et skitseforslag til realisering af for eksempel en helhedsplan eller nybyggeri, og hvor projektets udformning og den arkitektoniske løsning indgår som et parameter for tildeling af den konkrete opgave.

Hvor mange konkrete opgaver aftalen dækker over er ikke fastlagt. Uagtet omfanget af opgaver er det dog planen, at samspillet mellem de fem aktører i rammeaftalen skal sikre et bredt og stærkt fundament for, at Domea kan fokusere på gode bæredygtige løsninger til renoveringer såvel som nybyggeri i de kommende år.

Rammeaftalen er ikke en del af den store renoveringsbølge i den almene boligsektor, som blev fremrykket, da coronaen ramte Danmark. Der er allerede udpeget rådgivere til disse opgaver, så den nye rammeaftale dækker opgaver herudover.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Domea
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125