23948sdkhjf

Alle tilladelser på plads til DSV’s gigantbyggeri

Logistik-virksomheden DSV kan nu gå i gang med opførelsen af nyt gigantisk logistikcenter ved Lund i Horsens Kommune

Med over et halvt års forsinkelse har logistikvirksomheden DSV endelig fået alle tilladelser på plads til opførelse af et stort logistikcenter på en 500.000 kvm grund ved Lund i Horsens Kommune. Det skriver Horsens Folkeblad.

DSV købte grunden for to år siden og blev da lovet, at alt papirarbejdet ville være overstået inden et år, men så nemt skulle det ikke gå - blandt andet på grund af høringsprocessen om en tilslutningsvej til motorvejsnettet, der ifølge Miljøstyrelsen ikke var tilstrækkelig belyst.

Men ifølge avisen er alle hindringer nu ryddet af vejen for etablering af logistikcentret, hvilket glæder Brian Winther Almind, der er direktør for group property i DSV.

- Vi er netop gået i jorden, efter vi nu har modtaget de nødvendige miljø- og byggetilladelser til at opføre vores planlagte projekt. Det har taget lidt længere tid end forventet, og der har været lidt udfordringer undervejs, men de er heldigvis blevet løst, så vi nu kan kigge fremad. Vi glæder os til at opføre Europas største logistikcenter, som forventes færdigopført med udgangen af 2024, siger han til avisen.

Ifølge Horsens Folkeblad mangler der dog stadig endelig godkendelse af tilslutningsvejen.

Læs mere om: DSV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109