23948sdkhjf

Aarhusiansk arkitektfirma styrker ejerkredsen

I forlængelse af nogle år med en positiv forretningsmæssig og kreativ udvikling udvider P+P Arkitekter nu partnerkredsen med tre nye ansigter: Maiken Anett Jacobsen Steenholt, Thomas Engholt og Rasmus Bangsgaard Busch.

Det oplyser tegnestuen med hovedkontor i Aarhus og afdeling i Thisted i en pressemeddelelse.

- Med Maiken, Thomas og Rasmus styrker vi vores tegnestue på flere måder. Alle bærer de P+P arkitekters kultur i sig og har stor andel i tegnestuens positive udvikling. De understøtter i deres faglighed vores ambitioner om at skabe robust, ærlig og empatisk arkitektur. Sammen med de resterende partnere kommer de til at spille centrale roller i at befæste vores værdier, definere vores fremtid og udstikke nye, ambitiøse mål for P+P arkitekter, lyder skudsmålet i meddelelsen om de nyeste medlemmer af partnerkredsen.

Maiken, Thomas og Rasmus slutter sig til en partnerkreds, der udover de tre består af arkitekterne Erik Rønde Andersen, Jens Jacob Gjerluff Jakobsen og Anders Lunde Jacobsen.

De tre profiler

Maiken Anett Jacobsen Steenholt er kreativ leder på tegnestuen i Aarhus og har været med til at løfte den arkitektoniske kvalitet. Hun arbejder kontinuerligt med at forbedre og udvikle tegnestuens arbejdsmetoder for at sikre en implementering af firmaets i det daglige virke på tegnestuen.

Thomas Engholt er daglig leder af projekteringsopgaver og betegnes i den position som et "solidt anker", der sikrer, at tegnestuen leverer rådgivning med fokus på robusthed, gode byggetekniske løsninger og bygbarhed.

Tredje nye mand i partnergruppen, Rasmus Bangsgaard Busch, har styrket tegnestuens profil i det nordjyske og bidraget til at manifestere positionen i det lokale. Han har udvidet firmaets forretningsområder og vil fortsat arbejde på at synliggøre rådgivning og tilstedeværelse i Nordjylland.

- Vi ser en stor styrke i at øge partnerkredsen med en bred faglig palette og glæder os over nu at stå som en endnu mere robust arkitektvirksomhed, der med en solid organisation og velfunderet kapacitet kan varetage endnu større opgaver, konsolidere og udvide vores relationer og skabe fremtidens P+P arkitekter, hedder det slutteligt i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.127