23948sdkhjf

Materieludlejer laver strategisk millioninvestering i hejsemateriel

Med en tocifret millioninvestering satser Platform.as på at komme op i top tre, når det gælder udlejning af person- og materialehejs 

Når arbejdet på byggepladsen foregår højt oppe, er det optimalt at anvende en hejs, hvor man får størst mulig løfteevne - og samtidig begrænser transporttiden af mandskab og materialer.

Det kan man mærke hos Platform.as, der i øjeblikket oplever stor efterspørgsel efter kraftige byggehejs.

Af den årsag har selskabet nu investeret i yderligere 12 store hejs fra svenske Alimak. Der er tale om to typer hejs, der kan løfte henholdsvis 1.900 og 2.300 kg. Selve hejsstolen måler 3,9 meter i længden, og en 3,2 meter bred sidedør giver desuden mulighed for at læsse hele paller med store mængder materialer direkte ind i byggehejsen.

Letter lastning

Det er ifølge Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig i virksomheden et vigtigt pointe:

- Det at man hurtigt og effektivt kan laste hejsen, letter arbejdet enormt. Den såkaldte "C-dør" åbner i stort set hele platformens længde, og det betyder meget lettere adgang for en teleskoplæsser eller en gaffeltruck, siger han til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Han oplyser, at firmaet kommer helt op i eliten blandt de danske udlejere af materialehejs:

- Det bringer os helt op i toppen, og det er ikke kun helt bogstaveligt, men også, når det gælder i forhold til de øvrige udbydere af hejs, siger han til avisen.

Vi mærker en stigende efterspørgsel på byggepladserne efter de hejs, som kan løfte særligt tunge byrder. Her står vi nu rigtig stærkt og følger vores strategiske mål om at blande os med de allerstørste udlejere af hejs, Casper Knudsen, adm. direktør, Platform.as

Stigende efterspørgsel

- Vi mærker en stigende efterspørgsel på byggepladserne efter de hejs, som kan løfte særligt tunge byrder. Her står vi nu rigtig stærkt og følger vores strategiske mål om at blande os med de allerstørste udlejere af hejs, siger Casper Knudsen, adm. direktør i Platform.as.


Med tilføjelsen af de 12 nye hejs kommer Platform.as’ flåde til at tælle omkring 40 hejs med stor løftekapacitet. Derudover har selskabet også hejs med mindre løftekapacitet, således man råder over hele paletten inden for udlejning af hejs.

- De store byggehejs kan transportere store mængder materialer og mandskab op og ned på byggepladsen. Og dét med en fart på 54 m./min. Det sikrer større effektivitet og gør hejsene meget efterspurgte på landets byggepladser, tilføjer Casper Knudsen.

Intelligent styring

Alle hejs leveres med indbygget ALC-styring. Det er intelligent styring, der sikrer en blød landing, når hejsen stopper ved en etage, såvel som den automatisk stopper ved alle etager, hvor der er sendt bud efter den. På den måde minder hejsen om en elevator, og funktionen nedbringer samtidig ventetiden.

Platform.as leverer person- og materialehejs til byggeprojekter, uanset hvor i Danmark det foregår, og virksomheden står for alt lige fra projektering, levering og opsætning til løbende service og afhentning. Platform.as er desuden Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme til bygge- og renoveringsprojekter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14