23948sdkhjf

De to store bliver i DI Byggeri

De to store udlejningsselskaber, Loxam og GSV har begge tænkt sig at blive som medlemmer i DI Byggeri

Licitationen Byggeriets Dagblad har flere gange fortalt om de problemer, som Materielsektionen har oplevet i forbindelse med fusionen af Dansk Byggeri ind i DI Byggeri. Derfor har et stort flertal af medlemmerne besluttet at flytte Materielsektionens sekretariat til Dansk Erhverv, som blev et faktum i sidste uge. Det får dog tilsyneladende ikke de to store udlejere, Lxam og GSV til at ryste på hænderne. De meddeler begge, at de bliver hvor de er, men vil måske overveje at være medlem begge steder, for samarbejdets skyld.

- Vi er i Loxam nødt til at være repræsenteret der, hvor vore kunder er. Og vi er nødt til at være tæt på den udvikling, der uden tvivl kommer inden for digitalisering, arbejdsmiljø og sikkerhed. Som det er i dag, kan det godt være, at vi bliver nødt til at kigge på ISO systemet, som jo har alle elementer. DRA systemet fungerer ganske fint, men spørgsmålet er, om det er omfattende nok til at kunne dække fremtidens krav til kvalitetssikring, siger Carsten Hoeck til Licitationen.

Han afviser dog ikke, at der kan blive tale om et medlemskab af Materielsektionen, hvis det er muligt, efter de gældende regler. Det samme siger adm. direktør i GSV,  Dan Vorsholt, til Licitationen:

- Vi kan overveje at være medlem begge steder, men vi skal først lige finde ud af, hvad der kan lade sig gøre. 

Begge påpeger samarbejdet i branchen som et argument for at være medlem begge steder. Og så er der DRA-certificeringen, men her giver begge også udtryk for, at det på sigt måske ikke er nok at være DRA-certificeret, da ISO-systemet dækker bredere, herunder specielt arbejdsmiljø og miljøet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125