23948sdkhjf

Forsvarsministeriet kører fem entreprenører i stilling til garderkaserne

På Garderkasernen i Høvelte bygger Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse et værksted til Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste og to garager til Den Kongelige Livgarde - den ene med mandskabsfaciliteter.

Nu er fem firmaer prækvalificeret til at byde på opgaven, oplyser Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse på LinkedIn.

Der er tale om:

• Entreprenør Morten C. Henriksen A/S

• G.V.L Entreprise

• MB & JFP

• NCC Danmark

• Ole Jepsen A/S

Hovedentreprisen på Garderkasernen Høvelte omfatter en række garagebygning med materiel- og mandskabsfacilitet, kontorplads med mere på samlet cirka 5.400 kvm, en værkstedsbygning på omkring 2.000 kvm samt hegn, terrænregulering og etablering af for- og nedsivningsbassin med mere.

Entreprisesummen er i udbudsmaterialet anslået til 130. mio. kr.

Arkitekt på udbygningen på Garderkasernen i Høvelte er Rørbæk og Møller Arkitekter, og Ingeniør’ne er tilknyttet som totalrådgiver.

Måske det største byggeanlægsprojekt i Hærens historie

Kaserne-projektet er en del af projektet ’Modernisering af Hærens mandskabs- og materialefaciliteter,’ som frem til 2024 skal opføre garager og mandskabsbygninger på Forsvarets kaserner for 1,5 mia. kr. Det gør projektet til et af de største byggeanlægsprojekter i Hærens historie - måske det største.

Projektets formål er at skabe tidssvarende rammer for soldaterne og deres køretøjer, herunder sikre et godt arbejdsmiljø.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141