23948sdkhjf

Casa-direktør bliver topchef i ejendomskoncern

Den Horsens-baserede ejendomskoncern M+ Ejendomme har ansat Henrik Hansen som ny adm. direktør.

Han har mere end 20 års erfaring i ejendomsbranchen og kommer fra en stilling som direktør for Udvikling Vest hos Casa og har tidligere været ansat blandt andet Sjælsø Gruppen og Raundahl & Moesby.

– Vi er utrolig glade for at få Henrik med på holdet. Henrik har en solid erfaring fra branchen, som vil være med til at sikre den videre udvikling af M+ Ejendomme, udtaler bestyrelsesformand Bettina Antitsch Mortensen i en pressemeddelelse om ansættelsen af den nye topchef.

Ejendomsporteføljen M+ Ejendomme A/S er en del af M+ koncernen, der er stiftet og opbygget af den nyligt afdøde, serieiværksætter Michael Antitsch Mortensen. Efter dødsfaldet har hustruen Bettina Antitsch Mortensen overtaget posten som bestyrelsesformand.

M+ Ejendommes historie går tilbage til 1985, og selskabet var Michael Antitsch Mortensens første, som han stiftede som 13-årig. Selskabet har over de seneste år oplevet en omfattende vækst af ejendomsporteføljen og har iværksat en strategisk fokusering på udvikling og drift af ejendomme.

Portefølje til mere end 3 mia. kr.

Henrik Hansen får til opgave at videreudvikle organisationen i M+ Ejendomme og ejendomsporteføljen, der på tværs af koncernen udgør mere end 3 mia. kr. og over 200.000 kvm, bestående af primært centralt beliggende ejendomme i de østjyske vækstbyer Aarhus, Skanderborg, Horsens, Hedensted og Vejle. Senest har M+ Ejendomme erhvervet Skejby Centret i det nordlige Aarhus, der rummer godt 8.500 kvm udlejningsareal.

– Det er en spændende opgave at få ansvaret for at videreudvikle M+ Ejendomme, som altid har haft store ambitioner og et godt renommé i branchen, siger Henrik Hansen, der overtager jobbet fra Peter Heide Wessel.

Henrik Hansen er tiltrådt stillingen den 16. maj 2022.

Se nøgletal og flere artikler om:
Læs mere om: m+ ejendomme
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14