23948sdkhjf

Bravida vinder teknikentreprise til 150 millioner

Teknikentreprenøren Bravida Danmark har underskrevet en aftale med AGC Biologics A/S om levering af komplet installationspakke til medicinalvirksomhedens 18.000 kvm store bygning til cirka 1,2 mia. kr., der opføres i Søborg over det næste år. 

Den samlede ordresum beløber sig til næsten 150 mio. kr., skriver Bravida i en pressemeddelelse.

AGC Biologivals' nybygger skal indeholde produktionsfaciliteter (renrum), kvalitetslaboratorier, lager og afsendingsområder. Derudover består byggeriet af kontorer, kundecenter, forsyningskælder samt parkeringskælder.

- Det er en stor og spændende opgave, hvor vi får det samlede ansvar for teknik inklusiv koordinering mellem fagene. Vi har i forvejen rigtig god erfaring med denne type projekter, og det er endnu et led i vores udbygning af kompetencer inden for farmaindustrien, siger Kurt Kastrup Vestergaard, regionsdirektør i Bravida Danmark region Entreprise, i pressemeddelelsen.

Teknikentreprisen omfatter ventilation, vand, afløb, varme, køling (eksklusive kølecentral), bygnings-el, IT-infrastruktur, sikring, BMS og sprinkling. Derudover omfatter aftalen også, at Bravida skal levere solceller til bygningen.

AGC Biologicals og nybyggeriet i Søborg

AGC Biologics udvikler og producerer lægemidler på kontrakt for medicinal og biotech virksomheder i hele verden. 

På grund af stigende efterspørgsel opfører medicinalfirmaet en ny fabrik i Søborg, og mere end fordobler dermed sin produktionskapacitet i Danmark.

Byggeriet på 18.000 kvm i Søborg løber op i cirka 1,2 mia. kr. 

LM Byg opfører den fire etager høje bygning.

AGC Biologics udvikler og producerer lægemidler på kontrakt for medicinal og biotech virksomheder i hele verden. Firmaet opfører den nye fabrik i Søborg til cirka 1,2 mia. kr. på grund af stigende efterspørgsel og mere end fordobler dermed sin produktionskapacitet i Danmark.

Bravida forventer, at opgaven er afsluttet i andet kvartal 2023.

Se nøgletal for:
Læs mere om: agc biologics Bravida
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.928