23948sdkhjf

Generationsskifter i NCC's største enhed i Norden

NCC har præsteret en stor vækst og stabile resultater i Building i Danmark. Strategisk ønsker entreprenørselskabet nu at styrke mulighederne for fortsat udvikling med fokus på kerneforretningerne.

Den nuværende direktør, Erik Hemmingsen, har stået i spidsen for først at gennemføre en turnaround og dernæst en vækst, som i dag betyder, at Byggeri Øst, der dækker alle byggeaktiviteter øst for Storebælt, er den største enhed i NCC, målt på omsætning.

Samtidig har han arbejdet på at sikre et generationsskifte som nu gennemføres ved, at Lars Scheibel overtager det overordnede ansvar for Byggeri Øst, skriver NCC i en pressemeddelelse.

- Vi har gennem de seneste år haft fokus på stabilisering og udvikling af Byggeri Øst, og nu ser jeg frem til at forsætte denne positive udvikling og vækst i Byggeri Øst mod flere spændende og udfordrende projekter, siger Lars Scheibel.

NCC’s største enhed i Norden

Lars Scheibel startede i NCC i 1995 og har igennem årene være ansvarlig for en lang række store byggeprojekter senest og helt aktuelt Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød.

I de senere år har Lars Scheibel påtaget sig et større og større ledelsesansvar; både i form af overordnet sagsspecifik ledelse og ledelsen af Byggeri Øst med fokus på den strategiske og udviklingsmæssige side af Byggeri Øst, der ifølge pressemeddelelsen er NCC’s største enhed i Norden.

Erik Hemmingsen fortsætter uændret som direktør i NCC og vil fortsat være en del af Building Danmarks management team. Han vil varetage en række andre opgaver og få ansvaret for nogle områder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Forventer stor interesse: Jagter totalrådgiver til kystsikring
Building Awards: Ny pris skal sætte skub i digitaliseringen
Ny trælastdirektør gør comeback i Stark
Vil prøve 'russer-sag' ved Højesteret
Certificerings-junglen: Nyt digitalt værktøj skal sikre overblik
Nye arkitekter skal udklækkes i stationsbygning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.752