23948sdkhjf

SIF Gruppen vinder stor rammeaftale om ladestandere

SIF Gruppen er sammen med Andel Lumen, der er et datterselskab i energi- og fibernetkoncernen Andel, valgt til at opstille ladestandere for ladestanderoperatøren Clever ved blandt andet 89 føtex-lokationer.

Det skriver Andel i en pressemeddelelse.

Aftalen udspringer af en aftale, som Clever og Salling Group indgik i efteråret 2021, der skal gøre det nemmere for kunder i dagligvarebutikker at oplade deres elbiler.

Der skal allerede i år etableres 300 lynladepunkter fordelt på 89 føtex-lokationer, og lynladenettet bliver det største i Danmark i forhold til antal udtag.

– Mange af os her hos SIF Gruppen kører i el- og hybridbiler, ligesom en stor del af vores varevogne kører på ren el, så vi kender til vigtigheden af at have en ladeinfrastruktur, der matcher kørselsmønstre, og som gør det nemt at få ladet op, siger entreprisechef ved SIF Gruppen, Christian Eriksen, blandt andet i pressemeddelelsen.

De nye lynladepunkter bliver installeret løbende og de fleste forventes at stå klar inden udgangen af 2022, hvis tilladelser og tilslutning af strøm falder på plads.

Mere om aftalen:

  • Rammeaftalen gælder i fire år og omfatter opsætning af UFC (Ultra Fast Chargers) for Clever. Aftalen gælder lokationer i hele landet. 
  • Der etableres rundt regnet 288 nye lynladepunkter. Nettet af lynladere vil desuden omfatte andre af Salling-koncernens lokationer – herunder Bilka og Netto. I første omgang drejer det sig om 16 lynladepunkter fordelt på 10 Netto-lokationer og tre Bilka-lokationer.  
  • Alle elbilister kan benytte lynladerne via abonnement hos Clever og ved at forbrugsbetale med kreditkort, ladebrik og gennem Clevers og tredjepart app. På sigt bliver det også muligt at lade elbilen via føtex Plus-app’en

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157