23948sdkhjf

Jönsson vinder hybridprojekt – skal skabe 444 arbejdspladser på rekordtid

På Jernholmen i Hvidovre skal et ældre byggeri omdannes til 444 nye moderne arbejdspladser. Og byggeriet skal opføres på rekordtid - aflevering er allerede 31. dec. 2022.

Jönsson Entreprise har underskrevet kontrakt med Bulk Jernholmen og indledt opstartsfasen på erhvervs-renoveringsprojektet, oplyser entreprenørfirmaet fra Nærum i en pressemeddelelse.

I projektet ligger opførelse af en ny sydfløj på 2.220 kvm, der bygges til en eksisterende bygning. I alt bliver erhvervsbyggeriet på i alt 8.896 kvm etageareal.

– Disse hybridprojekter (med både renovering og nybyggeri, red.) passer os rigtigt godt. Kombinationen af renovering og nybyggeri kalder på den brede vifte af kompetencer, som ligger stærkt i vores organisation, fortæller Thomas Normann, adm. direktør i Jönsson Entreprise, i pressemeddelelsen.

– Renoveringer og erhvervsbyggerier bliver en stadig større del af vores projektportefølje – og det er helt efter strategien, tilføjer han.

”En ukompliceret arbejdsplads”

Jönsson opfører projektet for bygherre Bulk Infrastructure DK, hvis moderselskab udvikler strategisk vigtige ejendomsprojekter i hele Norden. Projektet bliver til i samarbejde med Cubic Group som bygherrerådgiver, Cowi som ingeniør samt arkitekterne Rørbæk & Møller med Opland som landskabsarkitekt.

”En ukompliceret arbejdsplads”. Det har været arkitekternes vision bag de 444 arbejdsplader, der fordeles på tre etager. Til faciliteterne etableres også en kantine med 318 siddeplader. 

Arkitektonisk indrettes etagerne efter et modulært system, hvor kombinationen af arbejdspladser, flexpladser, lederkontor og mødelokaler sammensættes modullært. De nuværende betonfacader vil i renoveringsprocessen blive beklædt med isolering og facadebeklædning for at opgradere dem til mere moderne rammer. 

Som en del af projektet etablerer Jönsson Entreprise også 70 nye p-pladser som supplement til eksisterende parkering. 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203