23948sdkhjf

Skoleudvidelse på Djursland: Fire hold slipper gennem nåleøjet

En udvidelse af skolen i stationsbyen Hornslet på Djursland rykker et vigtigt skridt nærmere.

Der er netop udvalgt fire hold af arkitekter og ingeniører, som nu skal give deres bud på, hvordan det endelige projekt skal se ud skriver Syddjurs Kommune i en pressemeddelelse

De fire prækvalificerede hold er: 

Arkitema med Cowi som underrådgiver

Cebra med underrådgiverne Rasmusrasmus, EKJ og DEM Rådgivende Ingeniører

Arkitektfirmaet Kjaer & Richter med Søren Jensen Rådgivende Ingeniører, Vega, Allermann Rådgivning og Ekolab som underrådgivere

GPP Arkitekter med underrådgivere OJ Rådgivende Ingeniører, ByMunch og Rum & Adfærd.

I alt 18 deltagere havde afleveret en ansøgning om prækvalifikation.  

Nu skal de fire hold komme med hver deres bud på, hvordan den nye udskolingsafdeling fra 6. til 9. klasse i Hornslet skal etableres sammen med en ny multihal ved Hornslet Hallen og et ungemiljø, hvor Ungdomsskolens aftenklub får til huse.

Offentliggør vinder i juni

– Vi forventer gode og forhåbentlig meget forskellige bud på placering og udformning fra de fire hold. Samtidig ser jeg frem til at se buddene på, hvordan det samlede projekt kan tilføre Hornslet spændende læringsmiljøer, et attraktivt ungemiljø og forbedrede rammer for fritidslivet, siger Kirstine Bille, formand for Familie-børn-og læringsudvalget, i pressemeddelelsen. 

I de kommende måneder arbejder de fire hold med forslag til, hvordan den nye bygning ved Hornslet Hallen skal placeres og udformes med fokus på arkitektur, funktion og bæredygtighed.

Den 10. juni afleveres de endelige konkurrenceforslag til bedømmelsesgruppen.

Gruppen udvælger vinderen, som offentliggøres i slutningen af juni i år. Byggeriet forventes at gå i gang i 2023 og stå helt færdigt i foråret 2025.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157