23948sdkhjf

Vejdirektoratet annullerer udbud til en halv milliard

Vejdirektoratet har valgt at annullere udbuddet på vintertjeneste på kørebaner, der blev sat i gang i februar,

Årsagen er, at der er behov for en nærmere undersøgelse af forhold vedrørende arbejdstidsdirektivet, lyder det i en pressemeddelelse fra Vejdirektoratet.

– Vi har fået en række spørgsmål til udbudsmaterialet og henvendelser fra brancheorganisationer, og vi vurderer nu, at der er behov for en yderligere afklaring af blandt andet arbejdstidsdirektivets betydning for udførsel af vintertjeneste. Det er en afklaring, vi tager i en dialog med branchen, og vi går nu i gang med at invitere parterne, så vi kan få klargjort udbudsmaterialet til genudbud, udtaler områdechef Gitte Hoeg, Vejdirektoratet, i pressemeddelelsen.

Vejdirektoratet forventer at offentliggøre udbuddet på vintertjeneste på kørebaner igen i løbet af andet kvartal af 2022, så der kan indgås kontrakter for den kommende sæson 2022/2023.

Udbud af Vintertjeneste i årene 2022-2026 omfatter Vejdirektoratets vintertjeneste på statsvejnettet.

Opgaven omhandler glatførebekæmpelse, samt snerydning med samtidig glatførebekæmpelse indenfor bestemte geografiske områder og er ifølge udbudsmaterialet opdelt i hele 81 delkontrakter med en samlet anslået værdi på 555 mio. kr..

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109