23948sdkhjf

Stort skybrudsprojekt i København udpeger rådgivere

Fælledparken er Københavns mest besøgte park som huser boldbaner, legepladser og store arrangementer som 1.maj og DHL-stafetten.   

Som et led i at sikre hovedstaden mod oversvømmelser, skal regnvand kunne opmagasineres og tilbageholdes i Fælledparken. WSP har med Schønherr som underrådgiver vundet opgaven om at projektere skybrudsanlæg i Fælledparken.

Det skriver rådgivervirksomheden i en pressemeddelelse. 

Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning har sammen med Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, Hofor, udbudt et stort skybrudsprojekt i Fælledparken i København. Desuden indeholder projektet adgangsvejene til naboerne Parken og Rigshospitalet.  

Skybrudssikringen består forventeligt af grønne overfladeløsninger med transport og forsinkelseskapacitet. Anlæggene på vejene vil forventeligt blive lavet på en måde, som bidrager til byrummene, mens løsningen i selve Fælledparken laves på en sådan måde, at denne understøtter parkens eksisterende anvendelse og fredning, så de rekreative og kulturelle værdier i Fælledparken bevares. 

Projektet er et led i udførelsen af Københavns Kommunes Skybrudsplan som skal sikre by, infrastruktur og borgere mod skybrud.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172