23948sdkhjf

Lokal entreprenør vinder nyt idrætscenter i Give

Det har været undervejs siden 2014, men nu bærer års arbejde frugt for ildsjælene i Give; Entreprenør og arkitekt er på plads til den sydjyske bys nye idrætscenter. Det skriver Give Idræt Sundhed og Kulturcenter (GISK) på sin hjemmeside.

Valget faldt på et hold bestående af byggefirmaet PS Lundgaard fra Bredsted mellem Vejle og Billund og det rådgivende ingeniør- og arkitektfirma Constructa. 

Vejle Kommune er bygherre på projektet og har udvalgt vinderprojektet i samarbejde med en lokal arbejdsgruppe mellem Give Udviklingsråd og GISK. 

– Det har været en lang rejse siden 2014, men nu står vi endelig med et vinderprojekt. Vi er enormt stolte over at vi kan præsentere et projekt, der langt hen ad vejen tilgodeser de behov, som foreningerne er kommet med, udtaler Jørgen Lundsgaard fra Give Udviklingsråd

Han suppleres af Martin Schmidt fra GISK: 

– Projektet binder den eksisterende hal godt sammen med det nye og alle brugerne vil her få et godt og moderne samlingssted. 

Det nye fælles idrætscenter rummer blandt andet ny idrætshal, motorikcenter, fitness, café og opholds-arealer. 

Vinderprojektet har stort fokus på åbenhed og fleksibilitet. Samtidigt har de formået at skabe en synergi mellem skolen og hallerne. Samtidigt er det vigtigt for Vejle Kommune, at der tænkes en stor del bæredygtighed ind i projektet. Vinderprojektet giver ifølge folkene bag både et projekt med mest for pengene, og det projekt der er mest bæredygtigt. 

Centerprojektet har et budget omkring 30 mio. kr.

Efter tidsplanen står byens nye idrætsfaciliteter klar til indvielse i det tidlige efterår 2023.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158