23948sdkhjf

Producenter fylder maskinerne op

Maskinbranchen ændrer sig i takt med, at de teknologiske udviklinger vinder indpas. Det gælder blandt andet den måde, som producenterne hidtil har ladet det være op til importører og forhandlere at installere meget af det ekstraudstyr, som kunderne efterspørger.

Men fremtiden vil byde på et højere niveau af udstyr fra fabrikken, og det skyldes, at der er tid og penge at spare ved at gøre det herfra, og dermed kan producenten være med til at fremme brugen af udstyret.

Vi har blandt andet set udviklingen i forbindelse med integrationen af telematik, og et konkret nyt eksempel er, at Hitachi har indgået en aftale med Leica Geosystems om at indbygge maskinstyringen fra fabrikken.

- Vi ved endnu ikke helt, hvad det indebærer, men umiddelbart kommer det ikke til at gøre den helt store forskel, fordi det i forvejen er Leica Geosystems, der installerer maskinstyringen her hos os. Men der er ingen tvivl om, at fremtiden vil byde på, at producenterne generelt vil installere langt mere af den hardware, som hidtil har været at betragte som ekstraudstyr, siger Ole Pausgaard, salgsdirektør hos H.P. Entreprenørmaskiner, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125