23948sdkhjf

Rådgivere genvinder aftale om fængselsbyggerier

I de næste mange år skal et hold med Alex Poulsen Arkitekter som totalrådgiver samt Viborg Ingeniørerne, Erik Arkitekter, OJ Rådgivende Ingeniører og sikringsspecialist, Molter Consult, bistå Kriminalforsorgen med byggeprojekter. Det oplyser Alex Poulsen Arkitekter på LinkedIn. 

– Kriminalforsorgen og Alex Poulsen Arkitekter har samarbejdet om at udvikle og vedligeholde landets fængsler og arresthuse siden 1955, så glæden og stoltheden over, at samarbejdet nu forsætter, er helt enorm, udtaler partner og adm. direktør ved Alex Poulsen Arkitekter, Jonas Hviid Mønster, i meddelelsen.

Aftalen gælder for en fireårig periode med ikrafttræden fra. januar 2022. Derudover har Kriminalforsorgen option på at forlænge aftalen i yderligere tre år. 

Ombygninger og nybyggeri

Med flerårsaftalen er der lagt op til, at Kriminalforsorgen i de kommende år skal gennemføre flere større byggeprojekter for at kunne afbøde det pres, der aktuelt er på kapaciteten, personalet og de nuværende fysiske rammer. 

Udvidelse i Sdr. Omme

Alex Poulsen Arkitekter og Viborg Ingeniørerne offentliggjorde tidligere i år, at de er valgt som totalrådgivere på en udvidelse af det åbne fængsel i Sdr. Omme med 200 pladser.

De to rådgivere forestår alle ingeniørdiscipliner med undtagelse af sikringsinstallationer, der projekteres af et joint venture mellem Cowi og Rambøll. 

– Alex Poulsen Arkitekter og Viborg Ingeniørerne varetog sammen den netop udløbne rammeaftale, og med udvidelsen af teamet med Erik Arkitekter, OJ Rådgivende Ingeniører og Molter Consult, kan vi nu i højere grad sikre lokal tilstedeværelse i alle landsdele, en robust organisering, samt specialistviden indenfor bæredygtighed, restaurering og ikke mindst sikkerhed og sikringsteknik, lyder det også fra Jonas Hviid Mønster. 

Den anslåede samlede værdi af indkøbene i hele rammeaftalens løbetid er ifølge udbudsmaterialet på 60 til 130 mio. kr.

Rammeaftalen om totalrådgivning gælder hovedistandsættelser, vedligeholdelses-, ombygnings- og tilbygningsarbejder af Kriminalforsorgens bygninger, herunder fængsler, arresthuse, pensioner og afdelinger samt tilhørende friarealer. Desuden indeholder aftalen rådgivning ved nybyggeri samt ud- og indvendig tilsyn af Kriminalforsorgens bygninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125