23948sdkhjf

Jakon lander største kontrakt nogensinde

Byggeriet af Nyt Hospital Nordsjælland er på vej ind i tredje fase, hvor kompletteringsarbejderne skal udføres.

NCC og Jakon har netop indgået kontrakt på en væsentlig del af den 669 mio. kr. store kompletteringsentreprise, skriver det familieejede håndværksfirma fra Ballerup i en pressemeddelelse. 

Jakons andel beløber sig til 488 mio. kr. og den bliver således Ballerup-virksomhedens største enkeltstående kontraktordre nogensinde. 

– Aftalen er den hidtidige kulmination på et godt og værdiskabende samarbejde med NCC og Region Hovedstaden. Nu ser vi ser frem til at komme i gang med arbejdet og fortsætte samarbejdet med Region Hovedstaden, NCC og de teknikfag, som bliver tilknyttet opgaven, udtaler Teddy Pedersen, produktionsdirektør i Jakon, i pressemeddelelsen.

620.000 kvm gips

Jakons andel af kompletteringsentreprisen omhandler blandt andet indvendige vægge, lofter, døre/porte, gulve, malerarbejde, stålværn, fast inventar med videre til hospitalets rum og funktioner.

Hospitalets størrelse gør, at mængderne er store. Eksempelvis kan det nævnes, at det drejer sig om cirka 70.000 kvm lofter, cirka 75.000 kvm gulve, cirka 4.500 døre samt cirka 137.000 kvm gipsvægge - det vil sige i alt 620.000 kvm gips, en leverance af en helt unik størrelse.    

Familieejet firma med 360 ansatte

Jakon blev stiftet i 1978 og er i dag et af Danmarks største familieejede håndværksfirmaer.

Firmaet har samlet cirka 360 ansatte, hvoraf 280 er dedikerede til egenproduktion inden for tømrer/snedker. Hertil mellem 30 og 35 lærlinge under uddannelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173