23948sdkhjf

Lejerbo udpeger to vindere af landsdækkende rammeaftale

De kommende år skal Arkitema og Cowi rådgive den store almen administrationsorganisation Lejerbo om nybyggeri og renoveringer. Duoen er således blevet udpeget som vinderteam på en rammeaftale om rådgivningsopgaver i hele landet, skriver Lejerbo i en pressemeddelelse. 

En væsentlig del af organisationens boliger skal i de kommende år renoveres, og her skal vinderduoen sikre høj kvalitet i forbindelse med planlægning og projektering af de mange opgaver. 

Lejerbo ønsker desuden at renovere og energiforbedre den eksisterende bygningsmasse som led i den grønne omstilling samt bygge nye boliger. Fokus er på sunde og bæredygtige løsninger i en høj kvalitet og at sikre en god proces i tæt dialog med beboerne i de mange boligafdelinger.

Gik videre med fire hold

Interessen for rammeaftalen om totalrådgivning var anseelig. Udbuddet tiltrak sig således interesse fra 39 firmaer fordelt på 11 hold.

Heraf blev - som Licitationen tidligere har beskrevet - fire hold prækvalificeret:  

  • Arkitema med Cowi som underrådgiver
  • Rambøll med Henning Larsen som underrådgivere
  • Sweco Danmark
  • Vilhelm Lauritzen Arkitekter med Nord Architects, Rum, Domus Arkitekter, Niras og Thing Brandt Landskab som underrådgivere

– Vi forventer, at rådgiverteamet kan hjælpe os i mål med vores ambitiøse planer om at sikre bæredygtige løsninger af høj arkitektonisk kvalitet. Over de kommende år forventer vi at få et frugtbart samarbejde, der kan sikre optimale og sunde rammer for både nuværende og kommende generationer af beboere i Lejerbos boligafdelinger, forklarer Mette Hyrup Vilsen, bygge- og udviklingschef i Lejerbo, i pressemeddelelsen.

Nye standarder for sunde boliger

Ud fra en betragtninge om, at boligen og dens omgivelser har stor betydning for den enkelte beboers trivsel og velfærd, vil Lejerbo sætte mål om høje standarder for sunde boliger.

Med rammeaftalen får Lejerbo adgang til Arkitema og Cowis viden og erfaring – både hvad angår arkitektur, landskab, indeklima, kvalitet og bæredygtighed. Og ikke mindst i forhold til at gå i tæt dialog med beboerne. Alt sammen elementer, der understøtter Lejerbos mission om at skabe rum for liv, lyder det.

Rammeaftalen løber i to år med option på yderligere to år og gælder for alle Lejerbos boligafdelinger, der dækker cirka 35.000 boliger over hele landet.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Forventer stor interesse: Jagter totalrådgiver til kystsikring
Building Awards: Ny pris skal sætte skub i digitaliseringen
Ny trælastdirektør gør comeback i Stark
Vil prøve 'russer-sag' ved Højesteret
Certificerings-junglen: Nyt digitalt værktøj skal sikre overblik
Nye arkitekter skal udklækkes i stationsbygning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297