23948sdkhjf

Fra drengeværelse til domicil – vestjyder bygger for Løvens Hule-firma

IBG Erhvervsbyg skal opføre et nyt 5.000 kvm domicil i Hasselager ved Aarhus for urfirmaet Ditur. Det oplyser entreprenørfirmaet fra Lemvig til Building Supply. 

Brødrene Mikkel og Kasper Dissing fra Ditur startede virksomheden på drengeværelset i 2014 og deltog i 2019 i tv-programmet Løvens Hule. Siden er det gået stærkt for virksomheden, der har specialiseret sig i at sælge ure, der ”ligner en million uden at koste en”, og nu bevæger sig ind på det norske marked.  

Som vækstvirksomhed, der er gået fra tre til mere end 40 medarbejdere på godt et år, har de behov for mere plads – og at opgradere til lokalerne. Det gør de nu med domicilet, der kommer til at bestå af kontor, showroom, lager og medarbejderfaciliteter. 

Projektet er tegnet af GPP Arkitekter og kontoret er udformet som et ”svævende smykkeskrin” i sorte betonelementer og sort aluminium.   

Ambitionen er også at skabe en fremtidens arbejdsplads, hvor der er bliver taget hensyn til den enkelte medarbejder. 

– Undervejs i processen inddrages medarbejderne i den endelige udformning af lokalerne, ved flere workshops, fordi det er dem, der skal bruge bygningerne – og dem der ved, hvad der er behov for, fortæller Brian Slot fra IBG Erhvervsbyg.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141