23948sdkhjf

Vejle-firma sender 160 boliger til Slagelse

Slagelse Kommune, det almene boligselskab FOB og firmaet Container Living har indgået en foreløbig aftale om opførelse af 160 DGNB-certificerede ungdomsboliger. 

Det skriver firmaet med base i Vejle, som indrettet boliger i shipping containere, i en pressemeddelelse. 

Aftalen er del af en helhedsplan, der skal sætte skub i udviklingen af området Ringparken i Slagelse.  

Ringparken skal udvikles med fokus på bæredygtige løsninger samt ambitionen om at skabe en bydel med blander erhverv, boliger, uddannelse, kultur og iværksætteri i samspil med realiseringen af grønne strategier.  

– Med vores samskabelse og trivsel-koncept, sætter vi stærke ressourcer ind på at skabe inkluderende og meningsfulde boliger, der understøtter fællesskab samt hverdagens mangfoldighed til en betalbar husleje, siger adm. direktør Brian Gade, Container Living, i pressemeddelelsen med henvisning til, hvordan firmaet kan bidrage til at indfri de brede målsætninger. 

Aftalen betyder, at Container Living allerede har igangsat de indledende planlægnings- og undersøgelsesaktiviteter. Indenfor de næste uger vil man kunne se boremaskiner udføre jord- og miljøundersøgelser, ligesom de første idé- og skitseforslag forventes at foreligge ultimo februar.  

– Vi har store ambitioner for både projektet og arkitekturen, hvorfor der udføres ikke mindre end tre idé- og skitseforslag, siger adm. direktør Brian Gade, Container Living.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156