23948sdkhjf

Licitationen mener: Har du også tegnet en lønforsikring?

Mens det tidligere fortrinsvis var de bedst lønnede, som valgte at tegne en lønforsikring for dermed bedre at kunne klare hverdagen efter en fyring fra et vellønnet topjob, så tegner der sig i dag et bredere billede.

Hos Topdanmark tjener mere end halvdelen af dem, som tegner en lønforsikring således under 40.000 kr. om måneden. Og den generelle tendens er, at stadig flere vælger at tegne en lønforsikring.

Ifølge tal fra Finans.dk, så er der i dag 400.000, som har tegnet en lønforsikring og forsikringsbranchen forventer stigende interesse - bl.a. fordi dagpengene for mange er et godt stykke under deres normale løn.

Mange topledere har aftrædelsesordninger med indbyggede gyldne håndtryk. Det skal der ikke lyde et eneste ondt ord om, da det jo netop er en aftale mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Sådan er det ikke med en lønforsikring, som smager mere af den usikkerhed, som medarbejderen trods alt må føle, når han/hun vælger at tegne en lønforsikring. Der er vist heller ikke mange medarbejdere, som ligefrem går og skilter med, at de har tegnet en lønforsikring, selvom det nøgternt set er en fornuftig økonomisk dispensation.

Men, hånden på hjertet; er en lønforsikring ikke også noget, som lever i den gråzone af mistillid og mistro, som enhver virksomhed bør gøre alt for at undgå? Og kan man som virksomhedsleder ligefrem bruge antallet af lønforsikringer i virksomheden til at måle trivselsniveauet - også hvis man selv har en!

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141