23948sdkhjf

Malermestre udskyder maler-træf i Nyborg

Danske Malermestre har besluttet at udskyde det traditionsrige Nyborgstævne.

Det årligt tilbagevendende stævne skulle have været afholdt i dagene 27.-29. januar, men er nu udskudt til uge 25 i juni måned.

Det oplyser Danske Malermestre på foreningens hjemmeside.

Nyborgstævnet, som er landets største messe for bygningsmalere, samler mellem 50 og 60 leverandører til branchen og omkring 300 malermestre,

Det er den fortsatte smitte i Danmark og den stigende usikkerhed blandt medlemmer og leverandører vedrørende Nyborg Stævnets afvikling 27.-29. januar 2022 som har gjort, at Danske Malermestre har måttet træffe den kedelige beslutning at udskyde stævnet til 23.-25. juni 2022, lyder det fra Danske Malermestre

 - Vi er glade for den store opbakning til Nyborg Stævnet, og vi håber, at du på samme måde vil bakke op om stævnet til sommer. Vi er sikre på, at det nok skal blive en rigtig givtig og fornøjelig begivenhed, siger formand for aktivitetsudvalget Jan Pelby.

 - Nyborg Stævnet må betragtes som årets vigtigste begivenhed i Danske Malermestre.

Det er her en stor del af organisationens medlemmer hvert år sætter hinanden stævne i januar. Derfor lægger vi os i selen for at lave et arrangement med emner, der er aktuelle, alvorlige, videnbaserede og tankevækkende.

Men ikke mindst skal Nyborg Stævnet være et samlingssted med kollegialt og socialt samvær, fremhæver Jan Pelby.

Den store leverandørudstilling er hvert år velbesøgt af både Danske Malermestres medlemmer og af malersvende og malerelever.

I 2021 blev Nytårsstævnet helt aflyst på grund af corona. I 2020 blev det afholdt som planlagt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125