23948sdkhjf

Ejendomsnetværk får ny adm. direktør

PropTech Denmark, der er et teknologi- og innovationsnetværk inden for ejendomsbranchen, har ansat Michael Ambjørn som ny adm. direktør.

Michael Ambjørn har en fortid hos IBM og Urbantech og tiltræder i løbet af denne måned. Opgaven bliver blandt andet at skærpe foreningens internationale profil.

- Michael har den internationale ledelseserfaring og det brede netværk i økosystemet, vi søger for at fortsætte vores vækst og udvikling af nye services. Vi ønsker at fremme innovation inden for fast ejendom på tværs af SME'er, start-ups og etablerede virksomheder, og vi er nødt til at gøre det ud over vores egen danske komfortzone ved at aktivere og engagere de skarpeste hjerner i hele Norden, Europa og verden. Ved at komme direkte fra Urbantech-programmet med erfaring på tværs af værdikæden, er Ambjørn derfor et stærkt match, udtaler formand for Proptech Denmark Rasmus Juul-Nyholm i en pressemeddelelse.

Hvad er proptech

Proptech er en sammentrækning af  Property Technology og er et begreb, der omfatter anvendelsen af både innovative teknologidrevne løsninger samt nye platforme til ejendomsindustrien

Proptech fungerer som en platform, hvorfra ejendomsbranchen kan tilpasse sig makroskift- og tendenser samt de hurtige ændringer i kunde- og forbrugeradfærd.

Proptech omfatter alle de virksomheder, der i denne henseende arbejder med at gøre ejendomsbranchen bedre.

Kilde: Proptech Denmark

Arbejdet på fem kontinenter

Michael Ambjørn har arbejdet på tværs af fem kontinenter. Senest i stillingen som adm. direktør hos Rainmaking, hvor han drev non-equity acceleratoren Urbantech med en portefølje på 39 startups - herunder PropTech Denmark-medlemmer Legacy og Woodsense.

Acceleratoren inspirerede bl.a. til en ny venturekapital-virksomhed på 134 mio. euro (997 mio. kr.) til finansiering af banebrydende innovationer på tværs af det byggede miljø.

Den erfaring ser Michael Ambjørn frem til at bruge til gavn for PropTech Denmarks medlemsbase.

- Teamet har allerede lagt et stærkt fundament, der kan informere, uddanne samt støtte organisatorisk og kommerciel innovation, teknologisk udvikling, digital transformation og de kulturelle krav, der er essentielle for at kunne forbedre branchen. Det skal vi bygge videre på. Det skal vi skalere. Sammen, udtaler han i pressemeddelelsen.

Michael Ambjørn afløser Nadim Stub, der i november skiftede til en stilling som group vice president i ejendomsselskabet Deas.

PropTech Denmark

PropTech Denmark er en non-profit organisation, som samler medlemmer på tværs af hele ejendomsbranchen med en fælles agenda om, at øge innovation og digitalisering inden for fast ejendom.

Organisationen har mere end 160 medlemmer, der repræsenterer hele værdikæden inden ejendom og proptech, herunder markante ejendomsaktører samt en lang række af de førende proptech-startups og teknologileverandører i Danmark og Norden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125