23948sdkhjf

Bam Danmark henter ny kassemester fra bilbranchen

Den 1. januar 2022 tiltrådte Martin Peick-Kristensen som ny finansdirektør, CFO, hos BAM Danmark. Det oplyser entreprenørfirmaet i en pressemeddelelse.

Martin Peick-Kristensen kommer til BAM Danmark med CFO-erfaring fra blandt andet Via Biler A/S, Hertz Denmark og Volvo Car Denmark. Han er uddannet Cand.polit. fra Københavns Universitet og Cand.merc.aud. fra CBS.

- Vi er stolte af, at vi med udnævnelsen af Martin Peick-Kristensen har sikret os en vigtig medspiller i arbejdet med at realisere vores ambitioner for vækst og udvikling, udtaler adm. direktør Bo Svendsen i pressemeddelelsen om ansættelsen af den nye kassemester. 

Fokus på vækst og stabilitet

Bam Danmark med hovedsæde i Søborg BAM Danmark har siden 2014 oplevet vækst og har gennemført en række byggerier af skoler, kulturhuse og erhvervsejendomme i Hovedstadsområdet. 

Kort om BAM Danmark

BAM Danmark A/S er en dansk virksomhed i hollandske Royal BAM Group, som er en entreprenørkoncern med en årlig omsætning svarende til omkring 50 mia. kr.

Firmaet har været etableret på det danske marked siden 2014, og forretningsfokus er byggeri i hoved- og totalentreprise, herunder både nybyggeri og renovering.

BAM Danmark er tæt knyttet til den hollandske moderorganisation, såvel fagligt som finansielt.

Virksomhedens strategi er at fortsætte med at vokse organisk, blandt andet ved at udvælge sine projekter med omhu. 

2022 bliver betegnes som endnu et vigtigt år for firmaet, hvor der er fokus på stabil indtjening, vækst og fortsat udvikling af virksomheden og medarbejderne.

Seneste årsrapport, der dækker 2020, viser et resultat på 4,7 mio. kr. og en bruttofortjeneste på 19,1 mio. kr.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141