23948sdkhjf

Glasfiberproducent åbner nyt hovedsæde i Fredericia

Fiberline Building Profiles har åbnet hovedkontor i Fredericia tæt på Lillebæltsbroen, hvorfra hensigten nu er skabe et nyt erhvervseventyr med en grøn og digital profil.

- Fiberline har årtier bag sig, men Fiberline Building Profiles er et helt nyt selskab, der er ejet 100-procent af Thorning-familien. Vi producerer til alt fra broer, køletårne, jernbanetrapper, platforme, gangarealer og så videre. I 2020 skilte man den division ud, der i dag er blevet en selvstændig enhed under navnet, Fiberline Building Profiles, fortæller adm. Direktør Torben Rønlev i en pressemeddelelse.

Fiberline Building Profiles producerer glasfiberprofiler til bygningskonstruktioner, og 17 medarbejdere har taget plads i Fredericia hos Fiberline Building Profiles.

Hertil kommer to sælgere på det tyske marked. Hovedkontoret på Strevelinsvej står for salg, marketing, finans og IT.

Samtidig er Fiberline Building Profiles i disse måneder ved at opbygge en produktion i Polen, hvor 18 mand allerede er ansat, det tal forventes at vokse til 75 i 2022.

Fredericia er et godt match

Erhvervsdirektør hos Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer er meget tilfreds med, at virksomheden har placeret sig i Fredericia, særligt fordi man styrker energi- og klimaagendaen.

- Jeg er altid glad for, at en spændende virksomhed åbner i vores område. Vi har haft stor succes med transport- og logistik, og den rejse fortsætter, men vi har satset benhårdt på bæredygtighed, klima og energi. Det passer desuden perfekt med vores Base of Energy. Jeg kan forestille mig noget der er sjovt at inkorporere i projektet her i den rejse. Derfor passer Fiberline Building Profiles godt ind i energi og klima, fortæller Kristian Bendix Drejer.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11