23948sdkhjf

Entreprenør på plads til ny boligafdeling og 72 boliger i Odder

Boligforeningen Domi Bolig har valgt vinderholdet i projektkonkurrencen om foreningens nyeste afdeling, Løkkegårdsparken i Odder. 

Vinderholdet består af Byggefirmaet Knudsgaard, Ingeniør’ne samt ByMunch – landskab og P+P Arkitekter. Det oplyser arkitektfirmaet på sin hjemmeside. 

Løkkegårdsparken omfatter 72 almene boliger af fire forskellige typer og størrelser – fra to til fem værelser - beliggende i Odder syd for Aarhus i et kvarter med både tæt-lave og åben-lave boligområder. 

Projektet er udarbejdet på baggrund af et skitseforslag, hvor vinderholdet blandt andet har foretaget ændringer i disponeringen og det samlede facadeudtryk, hvilket – ifølge P+P – forbedrer projektet, optimerer boligerne, løfter det arkitektonisk, gør det mere bygbart og udførligt, uden funktionalitet og kvalitet i skitseprojektet kompromitteres. 

Løkkegårdsparkens 72 boliger fordeles i tre klynger omkring hver deres gårdrum og bliver en del af et stort sammenhængende rekreativt område med grønne oaser, stisystemer, legepladser og udearealer. 

De varierende boligtyper kombineret med en gennemtænkt landskabsarkitektur, der binder det hele sammen, skal være med til at skabe en lille landsby i byen. 

Løkkegårdsparken forventes indflytningsklar i begyndelsen af 2024.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141