23948sdkhjf

Landinspektør vinder igen udbud i banesager

Mølbak Landinspektører A/S har for tredje gang vundet udbuddet for statens ekspropriationer til banesager i hele landet.

Mølbak Landinspektører er blandt andet involveret i store projekter som Ringstedbanen, metro og letbanerne i hovedstaden, Odense og Aarhus - samt forberedelserne til forbindelsen over Femern Bælt

- Vores organisation og metode har været afgørende for, at vi igen har vundet opgaverne, siger adm. direktør Jens Mølbak i en pressemeddelelse.

Alle typer baner

Dermed fortsætter virksomheden med at samarbejdet med og bistå kommissariaterne med forhandlinger med lodsejere i forbindelse med ekspropriation ved baneanlæg i Danmark.

Det gælder både letbaner, metro, nye jernbaner, elektrificering, hastighedsopgradering og lukning af usikre overkørsler.

Grøn omstilling

Inger Juhl Larsen, der er ledende landinspektør i Mølbak og i den egenskab beskikket af transportministeren til at varetage opgaven, mener, at selskabet går en spændende tid i møde med opgradering af eksisterende baner og en ny bane over Vestfyn.

- Udbygning af den offentlige transport og fokus på den grønne omstilling betyder, at baneområdet, herunder metro, jernbane og letbane, er i udvikling, siger Inger Juhl Larsen i pressemeddelelsen.

Hun har blandt været i Vejdirektoratet og har siden 2014 hos Mølbak arbejdet med ejendomsret, skelkonstatering, ekspropriationsforretninger og den efterfølgende berigtigelse.

I kommunalt regi

Mølbak Landinspektører gennemfører også ekspropriationer og andre areal og rettighedsopgaver for kommuner og forsyningsvirksomheder.

- Vi er overbeviste om, at vores erfaring bidrager til processen til gavn for kommuner, forsyningsselskaber og de enkelte lodsejere, siger Jens Mølbak i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.147