23948sdkhjf

Nærum-entreprenør ombygger tidligere frisørskole til stort kontormiljø

Erhvervsfolk erstatter frisører på den gamle frisørskole på Glentevej i København NV, der bliver til i alt 10.386 kvm nye erhvervslejemål.

Jönsson A/S står for totalrenoveringen, der består af tre etagers erhvervsbyggeri med parkeringskælder. Det skriver entreprenørfirmaet med base i Nærum i en pressemeddelelse.

– Vi glæder os over totalentreprisen på dette top-attraktive kontormiljø med plads til 800 arbejdspladser. Der sker i øjeblikket rigtigt mange ombygninger af ældre industribygninger, der bliver til erhvervsbyggeri i København, fortæller Thomas Normann, adm. direktør i Jönsson, i meddelelsen om totalrenoveringen på Glentevej 61. 

– Vi har tilbage i 2018 udvidet vores projektorganisation til netop denne type opgaver og forventer at se flere lignende erhvervsprojekter i ordrebogen fremover, tilføjer han.

Den nye bygning får med sine 2.000 kvm store etageplaner plads til både fællesarealer, cellekontorer, åbne kontorer, mødelokaler, køkken og kantine med plads til 350 spisende. 

I forbindelse med byggeriet udskæres der flere større felter i eksisterende dæk samt udskæringer i den eksisterende tagkonstruktion. På bygningens bagside er der gårdhave på cirka 800 kvm. Der indrettes gårdareal og i eksisterende parkeringskælder etableres 54 p-pladser, ligesom seks parkeringspladser etableres i terræn. Der skal endvidere etableres et særskilt overdækket skur for affald, samt cykelparkering med og uden overdækning. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141