23948sdkhjf

NCC halvvejs med renovering af 810 boliger

Entreprenørkoncernen NCC har siden september 2019 arbejdet på om- og tilbygningen af Rønnebærparken og Æblehaven i Roksilde, et projekt med ud- og indvendige renoveringer af i alt 810 boliger til en samlet byggesum på 400 mio. kr.

Nu er NCC ved at færdiggøre arbejdet på den ene af projektets to dele, Rønnebærparken, hvor der nu kun mangler afslutningen af to blokke. 

– Vi har haft aflevering af renoveringsopgange og rejst de sidste moduler til tagboligerne, så vi kan påbegynde apteringen. Rønnebærparken forventes dermed at stå færdig i begyndelsen af det nye år, siger NCC’s projektchef, Boris Jensen, i en pressemeddelelse fra entreprenørselskabet.

Sammen med Boligselskabet Sjælland udføres renoveringen i samarbejde med Arkiplus Arkitekter, Prisme Arkitekter og Terkel Pedersen A/S. 

Glade for at få stilladserne af

Boligselskabet Sjælland inviterede forleden beboere og håndværkere til midtvejsfest for at markere, at renoveringen er nået halvvejs. 

– Vi er glade for at få stilladserne af, så man nu kan se de lyse, venlige facader. Beboerne i området går meget igennem med støj og støv, så det er rart endelig at kunne fremvise det pæne byggerif, siger Per Bro, byggechef i Boligselskabet Sjælland.

Blok nummer to venter 

Nu er turen så kommet til projektets anden del, Æblehaven, hvor NCC har overtaget blok nummer to, og påbegyndt rydningen af området omkring blokken.

Renoveringen af Rønnebærparken og Æblehaven omfatter nye indvendige elevatorer, åbning af trapperum, nye indgangspartier, udskiftning af vinduer og døre, afløbsinstallation, isolering af facade og ombygning til tilgængelighedsboliger.

Det samlede projekt forventes at være gennemført i april 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.204