23948sdkhjf

Kebony rejser 220 millioner fra tunge kræfter

Norske Kebony har netop lukket en vellykket investeringsrunde på 30 mio. Euro, der skal bruges til at fremskynde væksten i Europa og USA.

Det oplyser træproducenten i en pressemeddelelse.

Kebony, der står bag en patenteret teknologi til modificering af træ, har med investeringsrunden fået tunge kræfter med på holdet. Hovedparten af de 30 mio. Euro eller godt 220 mio. kr. kommer fra henholdsvis franske Jolt Capital og Lightrock, der har fem kontorer verden over.

– For at udnytte mulighederne inden for den forbedrede træteknologiindustri yderligere er vi stolte af at annoncere Jolt Capital og Lightrock som nye investorer i Kebony, udtaler Norman Willemsen, adm. direktør hos Kebony, i pressemeddelelsen.

Begge selskaber har med investeringen fået plads i Kebonys bestyrelse, og med kapitaltilførslen vil trævirksomheden udvide og fremskynde sine vækstinitiativer på kernemarkederne i USA og Europa.

Fra Jolt Capitals side lyder det, at selskabet har en stærk interesse i materialevidenskabelige virksomheder, der udnytter patenteret teknologi til at skabe bæredygtige produkter.

 – Med over 20 års forskning og udvikling inden for træteknologi og en velafprøvet proces, der giver dyrkede bløde træsorter de ønskelige egenskaber fra tropisk hårdttræ, er Kebony en af dem. Vi er begejstrede for at finansiere udvidelsen af deres europæiske produktionsfaciliteter for både at understøtte den stærke markedsvækst og tilbyde et alternativ til rydning af regnskovene, udtaler Antoine Trannoy, Managing Partner hos Jolt Capital, i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156