23948sdkhjf

Rejsegilde på halbyggers rekordopgave i Brøndby

Det skrider planmæssigt frem med etableringen af Brøndbys første springhal, der opføres som en tilbygning til Søholthallen i Brøndby Strand.

Kort før sommerferier satte Halbyg A/S gang i de fysiske arbejder på projektet, som økonomisk var den østjyske halbyggers største opgave hidtil, for Brøndby Kommune. I den forgangne uge blev der så afholdt rejsegilde, skriver Brøndby Kommune i en pressemeddelelse. 

Hallen har et samlet anlægsbudget på 20 mio. kr., et beløb som sikrer springgymnasterne og andre brugere en hal med et bruttoareal på 1.200 kvm fordelt på tre sektioner; en springhal, der udgør hovedparten, et område med omklædning, køkken og lignende, og så en udsigtsbalkon på 1. sal. 

Det er virkeliggørelsen af en mangeårig drøm, ikke mindst for Brøndby Strand Gymnastikforening, der er en af byens største idrætsforeninger i Brøndby, og som har ventelister til flere af deres børne- og ungdomshold.

– Det er rigtig flot, at vi nu er nået til denne milepæl trods corona, leveranceproblemer og mangel på arbejdskraft. Det er kæmpestort, at vores børn og unge nu får nye muligheder for at dyrke sport og ikke mindst, at de kan udvikle sig inden for springgymnastikken uden at skulle rejse fra kommunen for at gøre det, sagde borgmester Kent Magelund blandt andet i en tale ved rejsegildet.

Den nye springhal opføres af Halbyg og er planlagt efter dialog med blandt andet Brøndby Strand Gymnastikforening og Brøndby Strand Skole. Søholthallen er beliggende ved Brøndby Strand Skole og den kommende springhal vil også kunne benyttes af skolen.

Når tilbygningen står færdigt i foråret 2022, kan man for første gang dyrke springgymnastik i Brøndby Kommune. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173