23948sdkhjf

Køge-skoler handler igen hos midtjysk elementbygger

Sydkystens Privatskole i Køge kan snart afholde idrætstimer, eksaminer, dimissioner og meget andet i helt egne lokaler; en helt ny multihal med omklædningsrum samt bold- og depotrum på i alt 516 kvm og med plads til cirka 400 mennesker.

Det er den midtjyske modul- og elementproducent ABC Pavilloner, der er totalentreprenør på projektet. Og det er en kendt samarbejdspartner, som skolen har valgt til opgaven. Midtjyderne opførte i 2018 en ny SFO og indskolingshus til skolen, der ligger i Jersie Strand nord for Køge.

Det skriver ABC Pavilloner i en pressemeddelelse.

Multihallen opføres som en selvstændig bygning og kommer til at indgå som en naturlig del af helheden på skolens område, der dermed bevarer et samlet udtryk med ensartede facader. Den nye multihal bliver syv meter i højden, så der er masser af plads til boldspil.

Elementbyggeri med tilbyggede moduler

Selve hallen opføres ikke som modulbyggeri - som mange ellers kender ABC Pavilloner for - men som et elementbyggeri på 380 kvm. Hertil kommer en tilbygning bestående af to moduler, hvor der skal være omklædningsrum samt bold- og depotrum. 

– Langt de fleste kender os som modulbyggere, men faktisk har vi også kompetencerne til at producere præfabrikerede bygningselementer og tagkassetter på vores fabrik i Engesvang i Midtjylland, som – ligesom vores modulbyggerier – efterfølgende bliver fragtet til byggepladsen, siger Glenn Nielsen, projektleder hos ABC Pavilloner, i pressemeddelelsen.

– I dette tilfælde fragtes de til skolen på Sjælland, hvor elementerne bliver kranet ned på stålspærrerne, som vi har en underleverandør til at levere, og efterfølgende bliver boltret fast, tilføjer han. 

Den nye multihal forventes at være færdigopført til marts 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.078