23948sdkhjf

Supersygehus og service skæpper i kassen hos Bravida

Bravida Danmark præsterede vækst i omsætning og indtjening og en stigning i ordreindgangen på 31 pct. i årets tredje kvartal, viser koncernens netop offentliggjorte kvartalsrapport. 

Stigende omsætning i servicevirksomheden og en stor ordre fra Region Syddanmark på det nye supersygehus i Odense, Nyt OUH, er blandt andet med til at drive den positive udvikling. 

I perioden juli-september steg teknikentreprenørens omsætning i Danmark med 2 pct. til 762 mio. kr. Stigningen i omsætning er drevet af servicevirksomheden - helt i tråd med selskabets strategi om at service skal udgøre en større del af den samlede virksomhed.

– Det stærke resultat med vækst både på top- og bundlinje, samt en stigende ordreindgang, viser, at vi har en velfungerende forretningsmodel, der fungerer selv i svære perioder, som vi har været igennem med pandemien, udtaler adm. direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey, i en pressemeddelelse om kvartalet. 

– Vi har et meget højt aktivitetsniveau lige nu, og med den store stigning i ordreindgangen, ser det ud til at fortsætte lang tid fremover, fortsætter direktøren.

Ordreindgangen, der som nævnt voksede med 31 pct. i forhold til tredje kvartal i 2020, udgjorde 875 mio. kr. Ordreindgangen består primært af mindre og middelstore ordrer både inden for installationsprojekter og service samt en stor ordre fra Region Syddanmark på det nye supersygehus i Odense. 

Ved udgangen af tredje kvartal beløb ordrebeholdningen sig til 1,95 mia. kr., hvilket var 12 pct. højere end året før. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127