23948sdkhjf

Topchefer fra Cobe og Arkitema ind i bestyrelsen af københavnsk rådgiver

Bark Rådgivning har fået to markante skikkelser ind i bestyrelsen; Nina Mathiesen, adm. direktør i Cobe, og Thomas Kveiborg, adm. direktør i Arkitema. Det oplyser den København-baserede rådgivervirksomhed i en pressemeddelelse. 

De har begge lang erfaring inden for rådgivning og det byggede miljø – Bark Rådgivnings ekspertiseområde - og skal være med til at styrke og udvikle firmaet som rådgivningsvirksomhed, lyder det. 

Nina Mathisen er arkitekt og har beskæftiget sig med ledelse siden 2012. Hun har stået i spidsen for Cobes udvikling fra en mindre tegnestue med projekter i Danmark til en større virksomhed med 135 ansatte og aktiviteter i flere lande. 

Thomas Kveiborg er uddannet cand.scient.pol. og har en lang erfaring med ledelse, udvikling og vækst af rådgivningsvirksomheder. Han har været 20 år i Rambøll, blandt andet  som en del af ledelsen, og er nu adm. direktør i Arkitema.  

Bark Rådgivnings bestyrelse består dermed af:

  • Lars Axelsen, forhenværende adm. direktør i Grundejernes Investeringsfond (formand)
  • Birthe Iuel, direktør af Historiske Huse,
  • Susanne T. Nielsen, adm. direktør, FloodFrame
  • Nina Mathiesen, adm. direktør Cobe
  • Thomas Bjørnkilde Kveiborg, adm. direktør Arkitema

Søger ny adm. direktør 

Tilføjelserne i Barks bestyrelse står ikke som de eneste ændringer i toppen.

Rådgivervirksomheden er i færd med at finde en ny adm. direktør, som skal afløse Sara Line Bohn, der efter 15 år i firmaet, herunder fem som topchef, skifter til en stilling i Nordea-fonden i december.

Vicedirektør Kirstine Cool bliver derefter konstitueret direktør indtil en ny direktør er fundet.

Kort om Bark Rådgivning

Bark Rådgivning er en tværfaglig rådgivningsvirksomhed, der rådgiver kunder om projekter i det byggede miljø. Firmaet hjælper kommuner, kulturinstitutioner, fonde og foreninger med at udvikle alt fra den enkelte bygning og attraktion til den hele by eller destination. 

Bark har 18 medarbejdere med kompetencer inden for planlægning, antropologi, arkitektur, byudvikling, sociologi, geografi, strategi, økonomi, ledelse og kommunikation.

Firmaet er ejet af Bygningsarvsfonden. Virksomhedens overskud går til at løfte fondens formål, som er at rådgive om by- og bygningsarven i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113