23948sdkhjf

Boligselskab skal renovere og modernisere for 633 millioner kroner

I de kommende år skal det almene boligselskab Bolig Viborg renovere og modernisere omkring 600 lejemål og tilhørende fællesfaciliteter til en samlet værdi på 633 mio. kr. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad. 

Renoveringen består blandt af en klimaskal med isolering og en stenmur, som skal laves på alle eksisterende ydervægge, som ikke allerede har fået lavet en klimaskal. 

Derudover skal alle vinduerne ifølge mediet skiftes, og lejlighederne får nyt ventilationssystem. 

- Komplekserne har mange år på bagen, og de er alle bygget i en tid, hvor kravene til isolering og ventilation var helt anderledes. Indeklimaet er ikke tidssvarende, siger Grethe Hassing til Viborg Stifts Folkeblad. 

Der skal også etableres elevator og nogle lejligheder skal ændres, så de bliver tilgængelige for kørestolsbrugere. Flere lejligheder ændres også fra små fire-værelseslejligheder til store to-værelses. 

Det fremgår af udbuddet, at Bolig Viborg forventer at prækvalificere fem til udbuddet, og der har været frist for ansøgning. 

Andet store renoveringsprojekt i Viborg

Sidste uge kunne Licitationen - Byggeriets Dagblad nemlig også berrette om endnu et alment boligselskab, som også renoverer for over en halv milliard. 

Det er nemlig den tidligere ghetto Ellekonebakken, som også skal gennem en støre renovering og etablering af ny infrastruktur for at undgå at komme tilbage på ghettolisten og gøre boligområdet mere åbent. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203