23948sdkhjf

Seniorer flytter ind efter kommunen - pensionskasse ombygger ejendom i Gentofte til boliger

Sampension omdanner nu en ejendom i Gentofte til 24 seniorboliger. Der bliver tale om lejeboliger fordelt på 21 styk toværelses- og tre treværelseslejligheder, og boligerne skal stå klar til indflytning i år. Aldersgrænsen bliver fra 60 år og opefter. 

– Ejendommen har tidligere været lejet ud til Gentofte Kommune, og vi har nu valgt at omdanne den til moderne seniorboliger. Det passer nemlig godt til området og til udviklingen generelt, hvor vi ved, at stadig flere seniorer gerne vil sælge deres bolig og i stedet bo billigere i en lejebolig, siger Torbjørn Lange, chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension, i en pressemeddelelse fra pensionsselskabet.

Ejendommen får blandt andet fællesrum, værksted og petanquebane. 

Tidligere i år har Sampension investeret et trecifret millionbeløb i 51 seniorboliger i Frederikssund og et friplejehjem i Valby, der rummer 66 friplejeboliger. Investeringen er en del af en strategisk samarbejdsaftale mellem Sampension og Scandinavian Property Development om udvikling af senior- og plejeboliger, som i første fase rummer aktiviteter for ca. 1 mia. kr. 

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125